OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

DA LI SE PALI OMLADINSKI POGON? TITOGRAD DOČEKUJE BERANE

2019-10-04

Omladinska selekcija OFK Titograda u subotu u 14.30 sati dočekuje Berane u 8. kolu omladinske lige. Izabranici Željka Ćetkovića igraju odličan fudbal, lijep za oko, demonstriraju zaista fenomenalan pristup svakoj utakmici. Osjeća se odlična energija momaka koji pretenduju na prvi tim, ali još uvijek izostaju rezultati.

Zauzimaju 8. poziciju u ligi, sa osvojenih 10 bodova. Ipak, stanje na tabeli ne guši nadu da će se i motor omladinskog pogona OFK Titograda upaliti.

U prethodnom kolu, vidjeli smo fenomenalno izdanje “romantičara”, koji su na gostovanju Budućnosti odigrali neriješeno 3:3, ali su do pred sami kraj vodili, a što je najvažnije, uspjeli su da lideru šampionata nametnu svoj stil i da ga zaustave po prvi put u sezoni.

“Možda se ponavalja, ali to je nešto na čemu od početka insistiramo. Neovisno protiv koga igrali, uvijek ćemo željeti da dominiramo tempom, da imamo posjed i da da svih 90 minuta damo 100 odsto sebe, jer samo tako možemo podizati svoj potencijal i samo će tako napredak biti vidlji. Na terenu se mora osjetiti ta energija, energija zajedništva, timskog duh u oba segmenta igre. Utakmica protiv Budućnost je arhivirana i razmišljamo samo o prvoj sledećoj utakmici, protiv Berana. Radimo neprestano i spremni smo”, poručio je Ćetković uoči ovog meča.

OFK Titograd je posvećen promociji omladinskog fudbala i u saradnji sa MNE Sportom na zvaničnom sajtu kluba prenosićemo i ovaj susret.