OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

KADETI DA SE UZDIGNU IZ PEPELA

2019-10-04

Od sjaja do očaja, tako bi u najkraćem opisali igru kadetske selekcije OFK Titograda. Možda je ovo malo grub termin, ali činjenica je jedna. Izabranici Miloša Rašovića svojim partijama dozvoljavaju nam da se zanesemo, da pomislimo, da će ova sezona biti baš njihova, da će svaki rival drhtati pred njima, da će biti strah i trepet.

Na početku sezone tako je i bilo. Nakon šest mečeva bez poraza, “romantičari” su poraženi na gostovanju Mornaru (5:4). Ovaj neuspjeh, nakon odlične igre u Baru, uspjeli su da nadoknade pobjedom na Zetom(4:2), a onda je uslijedio pravi test – gostovanje neporaženoj Budućnosti.

Očekivali smo – biće ovo pravi gradski derbi. Ipak, gradski derbi je bio samo sa “plavo-bijele” strane. Titograd je poražen rezultatom 5:0. Izabranici Miloša Rašovića, pognute glave su se vratili sa komšijskog terena.

“Posle teškog poraza ostalo nam je da popravimo sliku i da kroz utakmice koje sleduju pokušamo da napredujemo i popravimo utisak”, kratko je poručio Rašović.

U subotu u 10 časova dočekaće Bokelj u 10. kolu kadetske lige, ekipu koja je u devet utakmica osvojila tek šest bodova.

Kažu, porazi su da se trpe,  i velika su škola. Sada je vrijeme da “romantičari” pokažu šta su naučili iz utakmice sa Budućnosti i da nam još jednom vrate osmjeh na lice.

Meč ćemo uživo prenositi na sledećem linku: