OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

TITOGRAD I ISKRA – DIREKTAN OKRŠAJ U BORBI ZA TREĆE MJESTO

2019-10-04

Fudbaleri OFK Titograda u nedjelju u 14 časova dočekuju Iskru u 11. kolu Telekom 1.CFL. Izabranici Dragoljuba Đuretića u prethodnoj rundi odigrali su neriješeno sa stadionu kraj Bistrice za aktuelnim šampionom Sutjeskom(1-1), a sredinom nedjelje su slavili na gostovanju Bokelju u  prvom meču osmine finala kupa Crne Gore(1-2).

Titograd zauzima petu poziciju na tabeli Prve Telekom fudbalske lige sa 15 osvojenih bodova. Iskra, sa druge strane ima tri boda više i treća je. Danilovgrađani igraju dobro, a šef stručnog štaba OFK Titograda Dragoljub Đuretić, jako cijeni ovu ekipu.

“Iskra je veoma dobro ukompnovana ekipa, ekipa koja igra dobro i koja je već istakla ambicije za treće mjesto, koje vodi u Evropu. Kao i na svakoj utakmici, i u ovoj, mi idemo na pobjedu. Biće teška utakmica, veoma zahtjevna, jer se radi o borbi za treće mjesto. Vjerujem da će Titograd ostati konkurentan u borbi za to treće mjesto i svaki ovakav susret sa direktnim rivalima, i pobjeda, značila bi i više od tri boda”, poručio je Đuretić uoči ovog susreta.

Titograd će pokušati da osvoji tri boda u nedjelju. Ekipa je nedavno ostvarila seriju od pet uzastopnih pobjeda, koju je, u 9. kolu, prekinula Zeta. Poraženi su “romantičari” rezultatom 0:1, a nakon toga je uslijedila pobjeda u kupu, pa se ne može reći da je ekipa ispala iz forme.