OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

LIGA PETLIĆA: TITOGRAD NADIGRAO ADRIJU UZ HET TRIK PEJOVIĆA

2019-10-05

Poletarci OFK Titograda pobijedili su danas Adriju 4:0 u okviru četvrtog kola lige petlića. Gosti su odilijevali napadima “romantičara” do 22 minuta, kada je Danilo Pejović postigao pogodak. Krilni igrač Titograda dobio je fenomenalnu loptu od svog saigrača Alekse Globarevića. Pejović se odlično snašao i udarcem glavom savladao golmana gostujuće ekipe. Isti igrač bio je strijelac u 30′ . Ovog puta asistirao mu je Lazar Mirović. Pejović je primio loptu, okrenuo se i šutirao lijevom nogom i postigao drugi gol. Rezultat na poluvremenu 2:0.

U drugom dijelu Titograd je pojačao ritam. Adrija je pokušavala da ublaži poraz, stvarala prilike, ali ih nije materijalizovala. Sa druge strane Titograd je svoje koristio. U 46 minutu Globarević je izveo slobodan udarac, centrirao na drugu stativu, a Pejović je po treći put smjestio u mrežu.

U poslednjem minutu meča Šaranović je izveo slobodan udarac, golman je kratko odbio, a Stefan Durković pokupio odbitak i postavio konačnih 4:0.

Izabranici Mirka Šćepanovića nastavili su pobjedničku seriju i imaju stopostotan učinak sa 12 osvojenih bodova u četiri odigrana kola.