OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

KADETI NA GOSTOVANJU IBRU ŽELE TRI BODA

2019-10-18

Tri boda i ništa više. To je cilj kadetske selekcije OFK Titograda, koja u subotu u 13.30 časova gostuje Ibru u 12. kolu kadetske lige. Šef kadeta Miloš Rašović nije skrivao ambicije.

“U svakoj utakmici napadamo i tako će biti do kraja. Naravno, kroz pas igru i ništa drugo. Ne želimo da lupamo loptu, samo pas igra i ništa više”, poručio je Rašović.

Njegovi izabranici u dobroj su poziciji, četvrti na tabeli sa 25 osvojenih bodova, tri manje od drugoplasirane Podgorice, a čak osam od neprikosnovene Budućnosti, koja je u svih 11 susreta pobijedila i ima 33 osvojena boda. Sa druge strane Ibar je 15-ti i ima šest bodova.

Kadeti OFK Titograda igraju dopadljiv fudbal. Nije rijedak slučaj da se preciznim dodavanjima stigne od svog do protivničkog gola. Privukli su pažnju fudbalske javnosti, ali ipak, još ima prostora za napredak i dokazivanje.

Sjutra, od njih se očekuje dobar fudbal i ništa više. Nema rezultatskog pritiska, jer – u mlađim selekcijama – rezultat je najmanje važan. Od značaja su fudbalski rezon, profesionalan pristup i timski duh.