OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

TITOGRAD I PODGORICA NA STAROM AERODROMU

2019-10-25

Gradski derbi. Klub koji se bori za Evropu i klub koji je od ove sezone prvoligaš, sa željom za dokazivanjem i opstankom u najelitnijem rangu takmičenja. U subotu u 17 sati, OFK Titograd će ugostiti FK Podgoricu u 13. kolu Telekom 1.CFL. Biće ovo duel vrijedan pažnje. Susret dvije ambiciozne, veoma talentovane ekipe. Osvojeni trofeji i iskustvo evropskih utakmica Titograda čine favoritom. Ipak, to neće zatrašiti ekipu iz Donje Gorice.

Podgorica, iako od nedavno prvoligaš, ima samo bod manje od Titograda. Ekipa Vojislava Pejovića igra iznad očekivanja, pa će u sjutrašnjem okršaju biti u psihološkoj prednosti. Sa druge strane, forma “romantičara” je u blagom padu.

“Nalazimo se u poziciji u kojoj nismo željeli da budemo. Ono što želimo jeste da se što prije podignemo i nadoknadimo nedavno izgubljene bodove. Podgorica je ozbiljan protivnik, koji zna da igra na rezultat i biće veoma teško igrati protiv njih. Moramo biti na maksimalnom nivou kako bi došči do željeno ishoda, a to je pobjeda”, poručio je Novović uoči sjutrašnjeg susreta.

Meč ćemo uživo prenositi na zvaničnom sajtu kluba.