OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OMLADINCI: POGORICA PONOVO SAVLADALA TITOGRAD

2019-10-27

Omladinska selekcija OFK Titograda poražena je danas od Podgorice u 11. kolu omladinske lige, rezultatom 1:2. Ovo je drugi uzastopan poraz za Titograda od istog rivala, nakon što su poraženi u kupu. Viđena je dobra utakmica. Titograd je danas igrao polovično. Prvo poluvrijeme nisu bili u elementu, da bi se u drugom aktivirali i učinili susret zanimljivijim.

Podgorica je povela u 44′ minutu golom Vuka Dapčevića. U drugom dijelu Titograd je ušao u ritam, preuzeo inicjativu i u 62′ minutu golom Lazara Rakočevića dolazi do izjednačenja. Borba je trajala do poslednjeg trenutka. Pobjeda je mogla pripasti bilo kojoj ekipi, a pripala je Podgorici, koja je za samo nijansu bila konkretnija. U 91′ gol za pobjedu postiže rezervista Marko Vujačić.

OMLADINSKA LIGA CRNE GORE 19/20
11. kolo
Trening kamp OFK Titograd, Podgorica
27.10.2019.
13:30
Broj gledalaca: 60

Glavni sudija: Miloš Adamović, I pomoćnik: Uroš Rašović, II pomoćnik: Radovan Mihailović, Delegat: Aleksandar Vasecki

OFK Titograd

Sergej Joksimović(G), Danilo Vujović, Nemanja Popović, Boško Ljumović, Sava Milić(od 83′ Marko Šćepanović), Amir Muzurović, Novak Kovačević(od 77′ Luka Ljumović), Aldin Ćatović(C), Petar Mališić, Emir Spahić, Lazar Rakočević.

Rezerve: Ivan Zlajić(G), Marko Šćepanović, Ivan Jovanović, Luka Ljumović, Blažo Šuškavčević, Stefan Radović.

Podgorica

Nikola Izvezić(G), Andrija Krivokapić(od 28′ Lazar Stijepović), Andrej Bajović, Nemanja Božović, Nikola Ukšanović(C), Kenan Hadžibegović, Matija Krivokašić(od 77′ Marko Vujačić), Ljubomir Pejović, Miloš Plazinić, Kenan Nikočević, Vuk Dapčević.

Rezerve: Milovan Vujisić(G), Balša Bojanović, Vuk Pejović, Martin Đukanović, Lazar Stijepović, Marko Vujačić, Pavle Turković.