OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

POKLON ZA NOVU GODINU: KADETI OFK TITOGRADA SUSTIGLI BUDUĆNOST

2019-12-08

Jednom smo na zvaničnom sajtu napisali da su kadeti OFK Titograda spremni da nas iznenade, kada se to od njih najmanje očekuje. Baš tako je i bilo u jesenjem dijelu šampionata. Nakon poraza na gostovanju Budućnosti (5:0), nismo mogli ni predpostaviti da će igrači Miloša Rašovića, na kraju godine biti na diobi prvog mjesta i finalisti kupa UKC. Nakon toga ostvarili su osam uzastopnih pobjeda, primili samo dva gola i senzacionalnim preokretom u polufinalu kupa UKC protiv Budućnosti, izborili plasman u finale.

Baš tako, dobro ste pročitali. Današnjim porazom Budućnosti od Podgorice, “romantičari” su se izjednačili sa aktulenim liderom Budućnosti, kome pripada jesenja titula, zbog bolje gol razlike.

“Pa može se reći da dijelimo jesenju titulu sa Budućnosti. Iskreno jako sam zadovoljan, posebno načinom kojim smo došli do ove pozicije. Igramo totalni fudbal. Moram podsjetiti da smo u svakoj utakmici dominirali brojem pasova, posjedom, i na kraju čestitati mojim igračima! Ipak, imamo još mnogo da igramo. Tek sada treba da se dokažemo”, skromno je rekao trener kadeta Miloš Rašović.

Momcima možemo samo da poželimo dobro zdravlje, kontinuitet u radu i da im poručimo da vjerujemo u njih!
OFK Titograd