OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OFK TITOGRAD NE TREBA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: TRI GENERACIJE NA PRVOM MJESTU

2019-12-18

OFK Titograd dominira mlađim selekcijama u ligi udruženja klubova Centar. Na kraju jesenje polusezone romantičari su prvaci sa tri najmlađe selekcije. Generacije 2005, 2006. i 2007 su odigrale ovaj dio sezone bez izgubljene utakmice.

Jedan od najzaslužnijih za uspjeh OFK Titograda je trener i koordinator najmlađih selekcija, Mirko Šćepanović, koji je istakao da je iz njega dug i naporan rad.

Period iza nas nije bio nimalo lak. Potrebno je bilo vrijeme da se selektiraju djeca. Trebalo ih je uvesti u sistem, fizički pripremiti, poraditi na psihološkom planu. Kao što vidite, nije u pitanju jedna, već tri generacije – kazao je Mirko Šćepanović za zvanični sajt kluba.

Djeca su odlično odreagovala i prihvatila sve njegove zahtjeve i principe igranja koji su im do tada bili nepoznati.

Moram istaći da sve ovo ne bih mogao postići bez pomoći i saradnje svojih kolega Ivana Milića, Vladana Savića i Nikole Ivanovića, kao i kondicionog trenera Lazara Perovanovića. Takođe moram naglasiti da sam imao punu podršku predsjednika OFK Titograda, Vladana Vujovića.

Šćepanović je dodao da vjeruje da će njegovi momci i drugi dio sezone nastaviti u ovakvom ili čak i boljem ritmu.

Mislim da je vrijedno pomena, da sve veći broj navijača prati utakmice mlađih selekcija OFK Titograda, na čemu smo im zahvalni. To je negdje i dokaz da ta djeca igraju dopadljiv fudbal, i za njihov uzrast igraju fudbal na visokom nivou – zaključio je Šćepanović.

Izvor: Dan