OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

NAJBOLJI STRIJELAC PIONIRSKE LIGE – HAMO BICIĆ: VRIJEDNO RADIM, VJERUJEM U SEBE I POSTAVLJAM NAJVEĆE CILJEVE

2019-12-20

Fudbalska javnost je već upoznata kakve talente posjeduje škola fudbala OFK Titograda. Četiri selekcije su na prvom ili diobi prvog mjesta. Od petlića do kadeta “romantičari” su velika prijetnja svim rivalima.

Pioniri OFK Titograda, koje sa klupe predvodi Ivan Milić, osvojili su prestižnu titutlu jesenjeg šampiona, a da u 11 mečeva nisu izgubili ni jednom. Za ovakav rezultat prije svega zaslužan je timski duh i vrijedan rad, a u tom konceptu istakao se ofanzivni vezista Hamo Bicić.

Sa brojem 10 na leđima Bicić je postigao 21 pogodak i zauzeo poziciju najboljeg strijelca lige.

O tome i fudbalskim ambicijama Bicić je govorio za zvaničan sajt kluba.

“Osjećaj je fenomenalan. Biti na vrhu tabele je fantastično. Sezona je počela odlično i svi se nadamo da ćemo je tako i završiti”, kazao je Bicić.

Jedan je od perspektivnih igrača Titograda, a gdje sebe vidi za deset godina?

“Volio bih da toliko napredujem da dođem do Premijer lige. Za mene je to najljepši fudbal i želim da dođem do tog nivoa da nastupam u nekom klubu u Engleskoj. Vrijedno radim, vjerujem u sebe i postavljam najveće ciljeve, a igrati na tom nivou je svakako jedan od njih”, objasnio je Bicić.

Kako kaže, sa Titogradom želi da osvoji titulu.

“I da napredujem korak po korak, kako bih došao do prvog tima. Za ovu sezonu cilj je titula i vrijedan rad”, dodao je Bicić.

Momak jakih ambicija, dečko koji vrijedno radi i želi da napreduje ima još jedan san.

“Za sada, fokusiran sam samo na rad i rezultate u Titogradu, ali sanjam nacionalni dres. Želim da zaigram pred crnogorskom publikom, kao reprezentativac”, zaključio je Bicić.