OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MALI, VELIKI KAPITEN – ELEZ ADŽOVIĆ: ŽELIM TITULU SA PRVIM TIMOM OFK TITOGRADA

2019-12-22

Sa kapitenskom trakom na ruci, prethodne sezone predvodio je petliće OFK Titograda do titule bez poraza. Ove jeseni, u istoj ulozi, sa mlađim pionirima OFK Titograda osvojio je prestižnu titulu jesenjeg šampiona. Opet, bez poraza. Đak je devetog razreda OŠ “Mahmut Lekić”. Godinu dana je mlađi od svojih drugova, ima sve petice i kandidat je za đaka generacije. Pored toga igrao je jednu od glavnih uloga u filmu “Obraz” režisera Nikole Vukčevića. Legendarni Štef Deverić nazvao ga je “malim velikim kapitenom”.

Elez Adžović jedan je od najboljih izdanaka škole fudbala OFK Titograda i budućnost kluba sa Starog aerodroma.

Štoper kakvog bi svaki trener poželio, dio je generacije OFK Titograda koja je privukla pažnju regionalne fudbalske javnosti. Komandant odbrane predvodio je svoju ekipu i u pobjedama nad Interom iz Milana, Crvenom Zvezdom i mnogim drugim evropskim klubovima.

“Kao prvo čast mi je biti član ove sjajne generacije OFK Titiograda i nositi kapitensku traku, pod rukovodstvom trenera Mirka Šćepanovića i Vladana Savića. Osvojili smo dvije jesenje titule, titulu prvaka lige petlića i treće mjesto na izuzetno jakom Valter Cupu u Sarajevu, pobjedivši Inter iz Milana, da ne nabrajam dalje. Onda Vam je jasno kakav je osjećaj igrati na tom nivou.”, objasnio je Adžović.

Na pitanje gdje sebe vidi za 10 godina Adžović ističe: “Želja mi je da prođem sve selekcije omladinske škole OFK Titograda sve do prvog tima, a za dalje ćemo vidjeti kad za to dođe vrijeme.”

San je titula sa Titogradom u seniorskoj konkurenciji i nacionalni dres.

“Vjerovatno govorim u ime svih drugova. Želimo da osvojimo titulu šampiona Crne Gore kao seniori i što više trofeja sa Titogradom. Takođe, igrati u reprezentaciji i nositi nacionalni dres mi je najveća želja u životu”, zaključio je Adžović u razgovoru za zvanični sajt kluba.

Fenomenalni mladić perspektiva je crnogorskog fudbala i OFK Titograda.