OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MILOŠ BRNOVIĆ: KLUB SE OKRENUO MLADIM IGRAČIMA, VRIJEME JE DA MU VRATIMO!

2020-01-20

Fudbaleri OFK Titograda već uveliko treniraju i pripremaju se za proljećni dio Telekom Prve crnogorske lige. Momci koje sa klupe predvodi srspki stručnjak Zoran Govedarice treniraju već 11 dana, a u subotu su odigrali i prvi kontrolni meč. Neriješenim rezultatom 1:1 završen je meč između Titograda i Podgorice.

Priliku da od početka zaigra imao je devetnaestogodišnji vezista Miloš Brnović, momak koji pokazuje zavidan talenat i koji predstavlja jedan od najvećih potencijalan “romantičara”.

“Što se tiče prvog dijela priprema, on je više baziran na fizičku spremu. Za sada, sve teče po planu. Treniramo dobro i osjeća se napredak u svakom segmentu. Kontrolne utakmice u pripremnom dijelu su veoma bitne, pogotovo za nas, jer je ekipa pretrpjela promjene u igračkom kadru. Otišli su neki iskusniji igrači i sada je ekipa, rekao bih, u potpunosti podmlađena”, objasnio je Brnović u razgovoru za zvaničan sajt kluba.

Kako kaže, pripreme za proljeće poslužiće da se ekipa što bolje uigra.

“I da pokušamo da na terenu sprovedemo sve što stručni štab zahtijeva. Posvećeni smo tom cilju i vjerujemo da ćemo pokazati bolje performanse u odnosu na jesenji dio šampionata. Tada, nismo ispunili ciljeve, sada je, kao što rekoh, došlo do promjena, osjećamo da se klub u potpunosti okrenuo mlađim igračima, ali to ne znači da nemamo visoke ciljeve. Na nama mladima je obaveza da nosimo igru Titograda i da neprestano tražimo napredak i da zajedno sa klubom rastemo i mi”, dodao je Brnović.

Mladi vezista ističe da je cilj pripremnog perioda što bolja uigranost.

“Da se što bolje spremimo i uigramo. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe da ispunimo i lične i klupske ambicije. Što se mene lično tiče, vjerujem da mogu mnogo i moram mnogo više nego u prvom dijelu. Sada će biti više prostora za dokazivanje, tako da je na meni da iskoristim vrijeme koje dobijem i da svojim igrama pomognem timu u ispunjenju ciljeva”, zaključio je Brnović.

Titograd će prekosjutra gostovati Dečiću u Tuzima u drugom prijateljskom susretu. Meč je zakazan za 13.30.