OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ERMIN ALIĆ POTPISAO PRISTUPNICU: AMBICIJE UPRAVE DOVOLJAN RAZLOG ZA POTPIS

2020-01-30

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Crne Gore, bivši igrač Viljareala, Olimpije, Jedinstva, Spartaka iz Subotice – Ermin Alić novi je igrač OFK Titograda. Alić igra na poziciji štopera i predstavljaće veliko pojačanje za redove “romantičara”.

Alić je za klupski sajt istakao da će u Titogradu ostati do ljeta.

“Dogovorio sam se sa ljudima iz kluba da budem tu do ljeta, a od ljeta da vidimo kakvo je najbolje rješenje za dalje i za klub i za moju karijeru. Veoma sam zadovoljan, radi se veoma organizovanom i ozbiljnom klubu. Imamo baš sve što je potrebno da imam jedan profesionalni klub. Takođe, vidim da je uprava ambiciozna i to je bio dovoljan razlog da potpišem. Ljudi u klubu se trude da nam omoguće da imamo i mi, sve što imaju ozbiljni profesionalni klubovi”, objašvanja Alić na početku razgovora.

Kakvi su ustici koje nosiš iz klubova kao što su Viljareal, Olimpija?

“Nosim mnogo dobre utiske, upoznao sam sisteme rada tih klubova i u svakom klubu sam naučio nešto više i bolje nadam se, imao sam nekih nesrećnih okolnosti, pogotovu u Olimpiji, ali na neke stvari igrač jednostavno ne može da utiče. Sad sam tu, dajem sve od sebe na svakom treningu, jer u fudbalu je najvažnije ono sto se dešava danas”.

Ambicije sa OFK Titogradom su izlazak u Evropu.

“Mislim da ovakav klub sa ovakvom organizacijom i ljudima u klubu zaslužuje minimum to. Imamo mlade igrače, koji su dobri i koji imaju želju za radom, uz par starijih igrača mislim da možemo da budemo na pravom putu da sve što smo stavili kao ambicije ostvarimo na kraju sezone. Vjerujem u to i borićemo se svi za to”, zaključio je Alić.