OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

BALŠA BANOVIĆ O PRIPREMAMA I NASTAVKU SEZONE

2020-02-06

Fudbaleri OFK Titograda trenutno su u najjačem ritmu kada govorimo o pripremama za proljećni dio prvenstva. Izabranici Zorana Govedarice odigrali su čak pet prijateljskih susreta, ostvarili dvije pobjede i dva remija i poraz.

Jedan od najkonstantnijih i u jesenjem dijelu šampionata i u pripremama za proljeće bio je Balša Banović. Mladi defanzivac predstavlja uzdanicu i najčvrstiji stub Titogradove odbrane, a za klupski sajt kaže da pripreme idu po planu.

“Pripreme teku odlično, prošli smo teži dio što se tiče trčanja i fizičke spreme, sad se više radi na taktici i ostalim finesama i spremni dočekujemo početak prvenstva”, rekao je na početku razgovora Banović.

Ambicije su kaže da se podigne nivo igre i postave standardi koji se baziraju na kontinutitetu.

“O ambicijama kao što su Liga Evrope ne bih govorio. Naravno da to želimo, ali da bi to postigli moramo da se bavimo koracima kojima se dolazi do tog cilja. Moramo podići igru na veći nivo, nego što je to bio slučaj u prvom dijelu prvenstva. Moramo biti črvršći u svim djelovima igre i efikasniji u napadu. Ono što je prednost i što smatram kao temelj na kom možemo izgraditi ovo jeste atmosfera, koja je zaista odlična. Svi vrijedno radimo i treniramo odlično i to smo radili tokom jesenjeg prvenstva, a nastavili u ovim pripremama. Sav taj trud će se isplatiti”, siguran je Banović.

Titograd je šesti u prvenstvu, sa 10 bodova zaostatka u odnosu na trećeplasiranu Iskru sa kom se sastaje 18. februara u 20. kolu Telekom 1.CFL,