OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

Marko Roganović uoči Iskre: Pobjedom dobijamo ono za čim smo tragali u prvom dijelu!

2020-02-14

Najvažnija sporedna stvar vraća se na terene širom Crne Gore.

Fudbaleri OFK Titograda u ponedeljak u 17.30 časova gostuju Iskri na nedavno renoviranom stadionu “Braće Velašević” u prvom kolu drugog dijela Telekom 1.CFL.

Fudbalska euforija nas polako obuzima. Za dva dana konačno ćemo gledati svoje miljenike u borbi za bodove u Prvoj crngorskoj fudbalskoj ligi.

Romantičari su šesti na tabeli, a pored toga su završili i takmičenje u kupu, pa bi motivaciju mogli da pronađu u tome što će moći da se u potpunosti fokusiraju na ligu i rezultate u njoj.

Desni bek OFK Titograda Marko Roganović u nastavku želi bolju igru svog tima u odnosu na prvi dio sezone.

“Nismo dobro odigrali u jesenjem dijelu. Kao tim smo podbacili, a sada moramo da popravimo taj utisak. Dobra stvar je što smo i u trenutku loših igara dobro trenirali, pa smo u istom ritmu nastavili i u pripremnom periodu, koji smo završili uspješno i na sreću bez povreda. Ekipa je pretrpjela kadrovske promjene i vjerujem da ćemo popraviti utisak i nadam se uhvatiti priključak u borbi za Evropu”, kazao je na početku razgovora Roganović.

Roganović se osvrnuo i na Iskru, sa kojom će Titograd igrati u ponedjeljak.

“U ovom trenutku to je najbolji protivnik kog možemo da dobijemo. Radi se o fenomenalnoj ekipi, sastavljenog i od mladih igrača, ali i od onih iskusnih, koji svojim iskustvom vuku naprijed. Ipak, mi se borimo za mjesto na kom se oni trenutno nalaze. Imaju prednost od 10 bodova i ovo je prava prilika za nas da tu prednost ublažimo. Svjestan sam, biće veoma teško, ali, ako ostvarimo pozitivan rezultat na startu, dobićemo ono za čim smo tragali u prvom dijelu sezone – motivaciju i pobjednički ritam”, kazao je Roganović.

Iskra – OFK Titograd, 17. februar u 17.30. Uživo prenos MNE SPORT televiziji!