OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

POČINJE PLEJ-OF RUNDA KADETSKE LIGE: TITOGRAD DOČEKUJE SUTJESKU

2020-02-28

Prva fudbalska liga je uveliko počela, ali za prave ljubitelje fudbala u Crnoj Gori, kreće ono najljepše -omladinska i kadetska liga. Svjesni smo koliko je važno pružiti pažnju mladim igračima u razvoju. Posvećenost mlađim kategorijama jedan je od najboljih pravaca kojima fudbalski klubovi mogu krenuti. Mi u OFK Titogradu smo prepoznali taj segment crnogorskog fudbala kao jedan od ključnih za generalni napredak ovog sporta u Crnoj Gori. Zbog toga, euforija nas obuzima još više, jer na terene izlaze naši mladi fudbaleri, momci pred kojima je svijetla budućnost, u koje vjerujemo svi u klubu.

Kadeti OFK Titograda u subotu u 11 časova dočekuju Sutjesku. Izabranici Miloša Rašovića bili su hit jesenjeg šampionata, ekipa koja je pružila sjajan fudbal i koja je bila strah i trepet svakom rivalu. Titograd je na diobi prvog mjesta, poslednji poraz doživio je još krajem septembra, a igraće i finale kupa u srijedu.

“Vrijedno smo radili i veoma je bitno da u drugi dio sezone uđemo poptuno fokusirani, da nastavimo tamo gdje smo stali na kraju jesenje dijela. Igramo protiv uvijek nezgodne Sutjeske, protiv koje želimo trijumf, kako bi obezbijedili psihološku prednost i nastavili sa dobrim partijama. U srijedu nas očekuje finale kupa Srednje regije protiv Podgorice u gostima. Ova dva meča biće veoma važna za nastavak šampionata”, poručio je Rašović.

Informacija o uživo prenosu biće dostupna uskoro.