OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

POČINJE PLEJ-OF RUNDA OMLADINSKE LIGE: TITOGRAD GOSTUJE ISKRI

2020-02-28

Prva fudbalska liga je uveliko počela, ali za prave ljubitelje fudbala u Crnoj Gori, kreće ono najljepše -omladinska i kadetska liga. Svjesni smo koliko je važno pružiti pažnju mladim igračima u razvoju. Posvećenost mlađim kategorijama jedan je od najboljih pravaca kojima fudbalski klubovi mogu krenuti. Mi u OFK Titogradu smo prepoznali taj segment crnogorskog fudbala kao jedan od ključnih za generalni napredak ovog sporta u Crnoj Gori. Zbog toga, euforija nas obuzima još više, jer na terene izlaze naši mladi fudbaleri, momci pred kojima je svijetla budućnost, u koje vjerujemo svi u klubu.

Omladinci OFK Titograda  u nedjelju u 14 časova gostuju Iskri. Trener OFK Titograda Željko Ćetković priželjkuje pozitivan rezultat na premijeri.

“Odradili smo pripreme veoma kvalitetno. Imali smo nekoliko kadrosvkih promjena i u izmijenjenom sastavu dočekujemo plej-of. Od momaka očekujem da pokažu disciplinu, kvalitet i dosljednost onome na čemu smo radili u prethodnom periodu. Oni su ti koji konkurišu za prvi tim OFK Titograda i sa tim stavom treba da ulaze u svaki meč, spremni za dokazivanje, spremni da iznesu teret i pokažu da klub ne pravi grešku kada se oslanja na mlade igrače”, poručio je Ćetković uoči ovog meča.

Podsjetimo, omladinci OFK Titograda prvi dio prvenstva završili su na šestoj poziciji lige.

Informacija o uživo prenosu biće dostupna uskoro.