OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

NOVOVIĆ O PRIPREMAMA: JEDVA SMO ČEKALI POVRATAK NA TEREN

2020-05-10

Kao i većina klubova i OFK Titograd je 5. maja otpočeo pripreme za nastavak sezone, koji je planiran za 1. jun. Igrači Zorana Govedarice treniraju individualno i poštuju preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela za suzbijanje zaraznih bolesti.

Kapiten “romantičara” Ivan Novović, za klupski sajt je rekao da su njegovi saigrači i on jedva čekali trenutak da izađu na teren, da se vrate treninzima i onome što najviše vole da rade.

“Nismo navikli na ovoliku pauzu. Dok su trajale mjere izolacije imali smo program po kom su svi igrači trenirali individualno, u kućnim uslovima i svi smo ga ispoštovali do kraja. To nam daje malo samopouzdanja na početku, jer smo se ipak vratili u koliko toliko dobrom fizičkom stanju. Takođe, taj program nam je pomogao da sada mnogo brže i lakše uhvatimo ritam”, objašnjava na početku razgovora Novović.

“Svi smo se uželjeli fudbala i sa nestrpljenjem čekamo nastavak lige. Do tada, moramo da radimo vrijedno i pametno, kako bi u nastavak sezone ušli što spremniji i ostvarili dobre rezultate”, poručio je Novović.