OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PRVENSTVO SE NASTAVLJA 30. MAJA!

2020-05-19

Sva takmičenja kojima rukovodi Fudbalski savez Crne Gore – Telekom 1. CFL, Druga liga, Omladinska liga, Kadetska liga, Ženska i Futsal ligia – nastaviće se 30. maja, shodno smjernicama koje je Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo na juče održanoj sjednici.

Na sjednici NKT-a odlučeno je da treći stepen ublažavanja mjera u sportu, kroz koji će biti omogućeno održavanje sportskih aktivnosti bez prisustva publike, a koji je bio najavljen za 1. jun, počne dva dana ranije. Fudbalski savez će, prateći te preporuke, pripremiti novi kalendar svih takmičenja čiji je organizator i o istima blagovremeno obavijestiti javnost.

Nacionalno koorinaciono tijelo je na jučerašnoj sjednici dalo smjernice za drugi stepen ublažavanja privremenih mjera u sportu. Od petka, 15. maja, biće omogućene aktivnosti i u zatvorenom i na otvorenom, koje se mogu izvoditi u grupama. Takođe, za veće timske sportove u obzir treba uzeti i mogućnost razdvajanja tima u manje grupe tokom treninga, u skladu sa mogućnostima.