OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

IZGUBILI BODOVE, DOBILI GOLMANA

2020-06-05

OFK Titograd nije uspio da još jednom šokira Budućnost. Prije dvije godine ,,romantičari“ su šokirali ,,plave“ kada su ih eliminisali iz Kup takmičenja, a ovog puta lider je opravdao očekivanja i nastavio da sigurno korača ka šampionskoj kruni.

Titograd je ostao bez bodova u gradskom derbiju, samim tim ,,skliznuo“ u opasnu zonu, odnosno zonu baraža, ali je opšti utisak da je klub sa Starog aerodroma dobio nekoliko igrača, koji su potvrdili da su ogroman potencijal, a prije svih golman Sergej Joksimović, čije vrijeme bez dileme tek dolazi. Joksimović je samo u uvodnim trenucima skinuo tri zicera grčkom internacionalcu Moraitisu i jasno pokazao o kakvom se talentu radi.

– Prezadovoljan sam šansom koju sam dobio u mom klubu i učiniću sve da opravdam povjerenje – istakao je mladi Joksimović.

Iako je shodno stanju na tabeli i kvalitetu realno Budućnost bila apsolutni favorit, na Starom aerodromu imaju za čime da žale – Titograd je vodio, a do 70. minuta imao je bod u džepu.

– Dali smo sve od sebe, ali očigledno nam je falilo iskustva u pojedinim situacijama i naš protivnik je to znao da kazni. Budućnost je odigrala dobro i čestitam im na pobjedi – priznaje Joksimović, koji je bravuroznim intervencijama zabrinuo ,,plave“.

Titograd je nakon poraza od Budućnosti nastavio loš niz rezultata i jasno je da ga do kraja čeka pakleno teška misija u borbi za spas. Petrovac ima bod više, Kom na 11. mjestu samo bod manje, dok je ,,fenjeraš“ Grbalja na minus šest. A, već u nedjelju Titograd gostuje upravo Grblju. Jasno je da je kiks u tom meču strogo zabranjen…

– Biće teško, ali svi se nadamo da ćemo se do kraja sezone pokazati u najboljem svijetlu, da će se naš trud isplatiti i da ćemo ostvariti više pozitivnih rezultata – podvukao je golman Sergej Joksimović.

Pobjeda