OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

KADETI BOLJI OD BERANA: ADROVIĆ ZA SLAVLJE TITOGRADA

2020-06-18

Kadetska selekcija OFK Titograda danas je, u veoma tvrdom meču, punom borbe, sjajnih poteza, u pravom ligaškom susretu, savladao Berane rezultatom 1:0. Pobjednički gol postigao je Damir Adrović u 76′ minutu.

U prvom poluvremenu dvije ekipe su odmjeravale snage, da bi se u finišu prvog dijela zahutala atmosfera i na terenu i van njega. Trener Titograda morao je da izvede dva igrača zbog povreda i to Rada Đakovića u 25′ i kapitena Boška Ljumovića u 35′ minutu. Na pauzu se otišlo bez golova.

Na startu drugog dijela gosti su imali blagu inicijativu, da bi u poslednjih 20 minuta Titograd bio taj koji je kontrolisao utakmicu. Ipak, djelovalo je da bi Berane moglo da iz ovog meča izađe sa osvojenim bodom, ali se to, zahvaljujući Marku Vujačiću, Bošku Vukčeviću i Damiru Adroviću nije desilo.

Vujačić je primio loptu na nekih 35 metara od gola, sa desne strane, digao glavu i sjajnim dodavanjem po strani pronašao Vukčevića, koji je odličnom asinstencijom pronašao Adrovića u petercu. Adrović je pogodio za slavlje domaćina!

KADETSKA LIGA – FINALNA FAZA – GRUPA A
6. kolo

Glavni sudija: Marko Roganović, I pomoćnik: Marko Drljević, II pomoćnik: Lazar Radulović, Delegat: Božidar Bulatović

OFK Titograd

Ivan Zlajić(G), Marko Vujačić, Luka Mihaljević(od 65′ Damir Adrović), Balša Janković, Igor Radević, Marko Lubarda, Boško LJumović(C)(od 35′ Miloš Ljutica), Rade Đaković(od 25′ Luka Lakušić), Sava Milić(od 65′ Boško Vukčević), Luka Smolović, Miloš Mugoša.

Rezerve: Demir Adrović(G), Armin Kolar, Miloš Ljutica, Pavle Đurović, Damir Adrović, Luka Lakušić, Boško Vukčević.

Berane

Dragoljub Sekulić(G), Luka Bubanja(od 46′ Bane Bulatović), Lazar Bojičić(C), Filip Vujović, Miodrag Živković(od 79′ Đorđije Peruničić), Medo Juković(od 55′ Aleksandar Žarković), Riad Bralić, Aleksandar Đurišić, Đorđije Jezdić, Mihailo Guberinić, Mihailo Lončar.

Rezerve: Danilo Dević, Andrija Račić, Aleksandar Žarković, Đorđije Peruničić, Bane Bulatović.