OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ERMIN ALIĆ: POBJEDA KAO NAGRADA ZA VRIJEDAN RAD

2020-06-22

Nakon 203 dana, OFK Titograd je ostvario pobjedu u crnogorskom fudbalskom šampionatu. Tri boda, svojim prvim golom u crvenom dresu, donio je štoper Ermin Alić – nekadašnji igrač Viljareala, Olimpije, Triglava, Spartaka, Rudara..

“Da, prvi gol u Titogradu… Osjećaj je lijep, posebno kada znam da je poslije toliko vremena Titograd ostvario pobjedu. Mislim da je to nagrada za jak rad tokom cijelog ovog vremena, ne samo za mene, već i za cijelu ekipi”, kazao je Alić na početku razgovora za klupski sajt.

Iskusni Alić smatra da je njegova ekipa, iako veoma mlada, timskom igrom može da osvaja bodove.

“I pored loših rezultata iza nas je dobar rad. Zna se da smo veoma mlada ekipa i vjerujem da kao tim, svi zajedno možemo da dolazimo do bodova. Bitno je da uvijek da jemo sve od sebe i vjerujem da će od ove utakmice sve krenuti bolje za nas”, kazao je Alić i zaključio:

“Mnogo je lijep osjećaj dati gol za pobjedu, ali fudbal ne zna za juč i već smo se okrenuli sledećoj utakmici, koju igramo već u četvrtak u Pljevljima protiv Rudara. Vjerujen da čemo nastaviti sa pozivitnim rezultatima i polako izlaziti iz zone baraža. Znam da to ova ekipa zaslužuje, kao i klub Titograd”.