OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

POČINJU PETLIĆI I PIONIRI: JAKO, HRABRO, SLOŽNO I SPORTSKI U NOVE POBJEDE

2020-09-04

Od sjutra startuju i fudbalska takmičenja u organizaciji Udruženja klubova “Centar”. To znači, da će na teren izaći petlići, mlađi i stariji pioniri OFK Titograda.

U subotu u 10 časova, petlići gostuju Ilarionu u Zeti. Istog dana, ali u devet časova mlađi pioniri OFK Titograda dočekaće Podgoricu, dok će stariji pioniri u nedjelju u 9h dočekati Iskru.

Koordinator mlađih selekcija OFK Titograda Mirko Šćepanović za klupski sajt je rekao da je cilj samo jedan – odbrana sva tri trona osvojena prethodne sezone.

“Mlade selekcije nastavljuja da vrijedno treniraju, uče i rade. Njihova domancija se vidjela na pripremnim mečevima, gdje su dječaci dokazali svoje znanje, željno isčekujući početak nove takmičarske sezone”, rekao je na startu razgovora Šćepanović.

Dobar rad mlađih selekcija OFK Titograda odveć je prepoznat u regionu, a kao dokaz tome stigli su pozivi igračima OFK Titograda u reprezentaciju Crne Gore, ali i trening pozivi Dinama iz Zagreba i Crvene Zvezde.

“Obezbijeđeni su im svi uslovi za uspješan i nesmetan rad, kao i napredak u OFK Titogradu, a dokaz tome jeste što su prethodne sezone 3 generacije u svojim godištima bile na pobjedničkom postolju”, kazao je Šćepanović.

Prema njegovim riječima cilj je da se nastavi sa kvalitetnim radom na svim poljima fudbalske igre, kako u već postojećim tako i u generacijama koje dolaze.

“Glavni cilj i proritet je raditi kolektivno,da se stvaraju dobre selekcije i igrači na koje će OFK Titograd moći da računa z svojoj budućnosti. Takođe je bitno i opravdati sve već postignute prethodne rezultate i nagrade koje smo osvajali prethodnih godina”.

Šćepanović je istakao da je za kvalitetan rad, timski duh i napredak potreban veliki trud, zalaganje i požrtvovanost ali i da su djeca kao i treneri spremni na odricanja da bi se do takvog uspjeha došlo.

Za kvalitetan trening, fizičku pripremu, tehniku, rad sa loptom, rad sa igračima i golmanima zaduženi su treneri Jelenić Dejan, Ivanović Nikola, Perovanović Lazar, Laković Nenad, Jovanović Miloš, Marović Goran i Mašanović Miro.

Na nama ,a i Vama preostaje samo da ispratimo ove mlade i uspješne generacije tokom predstojeće sezone i da im poželimo da nastave putem kojim su krenuli.

Jako, hrabro, složno i sportski u nove pobjede.