OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

RAKOJEVIĆ UOČI GRADSKOG DERBIJA: DA SE DOBRO PRIPREMIMO I POKUŠAMO DA IZNENADIMO RIVALA

2020-09-11

Fudbaleri OFK Titograda u subotu u 20 časova gostuju Budućnosti na graskom stadionu u 4. kolu Telekom 1.CFL. U prva tri kola Titograd je osvojio samo jedan bod, nakon čega je uslijedila promjena trenera, a umjesto Zorana Govedarice, na mjesto uspjeha vratio se Nikola Peco Rakojević. Sa njim, Titograd je osvojio titulu šampiona i imao uspješnu epizodu u Ligi Evrope.

Za klupski sajt Rakojević ističe da je danas njegov peti radni dan, pa da je teško donositi bilo kakve zaključke.

“Iako se u ekipi nalaze neki igrači sa kojima sam radio, trebaće mi malo vremena da se upoznam sa ostalim, a posebno sa potencijalom mladih igrača. Fokusiraćemo se na pripremu, moramo raditi bolju pripremu utakmica, jer je primjetno da OFK Titograd nije osvajao bodove kada se to od njega očekivalo, a zašto je to tako vidjećemo”, kazao je Rakojević na startu razgovora.

“Ono što je sigurno jeste da nas očekuje težak rad i u sledeća dva kola dvije teške utakmice. Prvo protiv Budućnosti, koja je favorit i jedan od glavnih kandidata za titulu, a potom sa Iskrom, koja je u top tri ekipe lige. Znamo da je crnogorska fudbalska liga takva da svako svakog može da dobije. Naše je da se pripremimo dobro i da pokušamo da iznenadimo rivala”, poručio je Rakojević.