OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

NOVOVIĆ UOČI ISKRE: MOŽEMO SVIMA DA POMRSMIMO RAČUNE

2020-09-19

Fudbaleri OFK Titograda u nedjelju u 20 časova dočekuju Iskru u 5. kolu Telekom 1.CFL. Romantičari nisu najbolje ušli u novu sezonu, pa su u prvih četiri kola uzeli samo jedan pod. U prethodnom kolu, sa novim trenerom na klupi Titograd je poražen od Budućnosti rezultatom 3:1. Iako su prvi postigli pogodak, izabranici Nikole Rakojevića nisu uspjeli da odigraju kvalitetnije i iznenade aktuelnog šampiona.

Kapiten i jedan od najiskusnijih igrača Ivan Novović svjestan je loše igre na početku sezone.

“Moramo se složiti da je početak šampionata prošao veoma loše. Poslednje dvije utakmice igra je bila dobra u većem dijelu, ali opet nismo uspjeli da to valorizujemo”, rekao je Novović za klupski sajt.

Prema njegovim riječima pritisak postoji, ali ko nije spreman sa njim da se nosi, ne treba ni da se bavi ovim sportom.

“Važno je da želimo da ispravimo greške i da krenemo da donosimo dobre odluke i pravimo bolje rezultate. Atmosfera u svlačionici je takva da smo svi fokusirani na samo jedno: da počnemo da dobijamo utakmice. Iskra je odličan tim, dobro pokriven na svim pozicijama. Napravili su ekipu koja bi trebala da se bori za trofeje, ali mi samo mislimo na sebe i ukoliko mi budemo na očekivanom nivou možemo svima da pomrsimo račune”, zaključio je Novović.

Meč će prenositi MNE Sport televizija na svom youtube kanalu.

acune.