OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

INTERVJU – MARKO MRVALJEVIĆ: Daću svoj maksimum i na terenu i van njega za ovu ekipu

2020-10-26

Fudbaleri OFK Titograda pobijedili su Podgoricu u 10. kolu Telekom 1.CFL, a junak utakmice bio je devetnaestogodišnji napadač Marko Mrvaljević, koji je u 68′ minutu postigao jedan od najljepših pogodaka u dosadašnjem toku šampionata.

Kakvi su utisci dan nakon utakmice, koliko može mlada ekipa Titograda i koja je poruka za ljude koji prate klub, pročitajte u intervjuu koji je Marko dao za zvanični sajt kluba.

Postigao si jedan od najljepših golova u dosadašnjem toku prvenstva i donio tri boda svom timu, kakav je osjećaj dan nakon utakmice?

“Hvala na komplimentu za gol koji sam postigao. Osječaj je prelijep, kada znate da svaki gol donosi radost našim navijačima i klubu čije boje i grb pononosno nosim. Odmah na početku želim da poručim da ću uvijek dati svoj maksimum i na terenu i van njega za ovu ekipu”.

Koliko može ova mlada ekipa Titograda, da li će konačno proraditi?

“Mislim da svakim treningom, svakom utakmicom, ova ekipa koja ima nesumnjivo mnogo talenta, napreduje i vjerujem da kako vrijeme bude odmicalo da ćemo napredovati i rasti i kao kolektiv i na tabeli”.

Kako si zadoovljan svojom igrom do sada, postigao si četiri gola i predvodiš ovu ekipu kao najbolji strijelac?

“Obzirom da nisam prošao bazične pripreme sa ekipom zbog korona virusa, moram biti zadovoljan dosadašnjim partijama. Naravno, prostora za napredak ima mnogo, ali sa dobrim treninzima i pod stručnim nadzorom trenera vjerujem da ćemo i moji saigrači i ja pružati još bolje partije”.

V.P.