OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MILOŠ KALEZIĆ UOČI BUDUĆNOSTI: PLAN JE DA OSVOJIMO SVA TRI BODA

2020-11-07

Fudbaleri OFK Titograda u nedjelju u 15.30 dočekuju Budućnost u 13. kolu Telekom 1.CFL. Izabranici Nikole Rakojevića u prethodnom kolu slavili su na gostovanju Petrovcu rezultatom 1:3, a jedan od junaka utakmice bio je Miloš Kalezić, nekadašnji igrač “nebesko-plavih”, koji je odigrao sjajan meč i postigao prvi pogodak u dresu romantičara.

Uoči sjutrašnjeg meča sa aktuelnim šampionom i trenutnim liderom prvenstva, Kalezić ističe da je svjestan da ova ekipa igra toplo hladno, ali da vjeruje da neće još dugo biti tako.

“Svaka utakmica za ovu ekipu je veliko iskustvo i svakim danom sve više napredujemo. Od graskog derbija su očekivanja su sigurno velika, jer igramo na našem stadionu, a posle pobjede u gostima moramo da pokažemo koliko vrijedimo, a ovakva utakmica je prava prilika za to”, objasnio je Kalezić na početku razgovora.

On je dodao da ova utakmica dolazi u najboljem trenutku.

“Siguran sam da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Svjesni smo da igramo toplo hladno, a najveći razlog za to je godine i iskustvo ove ekipe, jer imamo ubjedljivo najmlađu ekipu u ligi. Ipak, vjerujem da ćemo uhvatiti ritam dobrih rezultata i pokazati da možemo i više od trenutnog”.

Kako kaže, plan je da se upišu tri boda, a da bi ostavarili taj cilj, Titograd će morati da odigra agresivno i visoko.

“Ne smijemo da pustimo posjed ekipi Budućnosti. Tako možemo doći do zacrtanog cilja, a to su nova tri boda”, zaključio je Kalezić.

Utakmicu će prenositi MNE sport na svom youtube kanalu.