OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

NOVOVIĆ: TRENINZI TEKU PO PLANU

2021-01-23

Fudbaleri OFK Titograda prethodne sedmice započeli su pripreme za proljećni dio fudbalskog šampionata, u kom će, prema svemu sudeći, cilj biti opstanak u najelitinijem takmičarskom rangu. Do sada, romantičari su odigrali jedan pripremni meč, protiv Adrije, u kom su izgubili rezultatom 4:2. Za danas u 13 časova bila je zakazana utakmica protiv Mornara, koja je zbog loših vremenskih prilika otkazana. Ipak, iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa kapitenom Titograda Ivanom Novovićem, koji nam je u nekoliko rečenica rekao kako teku pripreme za proljeće.

“Treninzi se odvijaju uobičajeno za ovaj period priprema. Sve ide po planu i što je najvažnije svi smo zdravi. Za sada smo radili na podizanju nivoa fizičke spreme, a kada krenu i ostale pripremne utakmice vidjećemo da li smo na pravom putu. Prva utakmica je poslužila da bi svi igrači dobili šansu, a ostale će dobro doći kako bi se uigrali i što bolje pripremili za nastavak sezone”, kazao je Novović.

Nažalost, današnja utakmica je otkazana.

“Loši vremenski uslovi nisu dozvolili odigravanje druge utakmice protiv Mornara. Naravno, to vrijeme ćemo iskoristiti da nastavimo da treniramo u jakom ritmu i sačekamo sledeći prijateljski susret. Planirano je šest do osam mečeva do kraja februara, kada je zakazan nastavak šampionata”, poručio je Novović.