OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OFK Titograd prekinuo lošu seriju

2021-02-23

Laknulo je fudbalerima OFK Titograda, njihovom treneru Nikoli Rakojeviću – barem u nekoliko narednih mečeva, neće morati da brinu o posljednjem mjestu i direktnom ispadanju…

U “derbiju začelja”, duelu dva posljednjeplasirana tima na tabeli, meču za goli prvoligaški život, domaćin je prekinuo seriju od pet vezanih mečeva bez pobjede, u kojima je doživio četiri poraza, i prvim trijumfom od novembra (1:0) pobjegao Petrovcu pet bodova.

U očekivano lošoj, nekvalitetnoj, ali i borbenoj fudbalskoj predstavi, domaći su pokakazali malo više želje, više odlučnosti da u direktnom obračunu sa “fenjerašem” naprave otklon od posljednjeg mjesta, jedinog koje direktno vodi u Drugu ligu.

Jedan jedini udarac u okvir bio je dovoljan za pobjedu – bek Marko Roganović nakon kornera Ognjena Peličića neobjašnjivo je ostao sam na petercu i glavom pogodio mrežu golmana Vidoja Popovića.

Jedini šut u okvir gola za domaće, dok gosti nisu imali nijedan…

Petrovac je ovim porazom “poništio” pobjedu protiv Podgorice u prošlom kolu, kada je uhvatio priključak za OFK Titogradom, pa se tim Nenada Vukčevića ponovo nalazi u teškoj poziciji…

Ipak, ništa još nije izgubljeno za jedan od samo četiri domaća kluba koja još nisu ispadala iz Prve lige – potrebne su, međutim, vezane pobjede….

Izvor; Vijesti